en
Om oss

Din partner i midlertidige løsninger!

Stord Innkvartering AS er spesialisert leverandør av modulbygg, og tilbyr et bredt utvalg innen bolig-, kontor- og kantinemoduler.

 

Stord Innkvartering leverer totalentreprise - fra grunn til ferdig bygg!

 

Vi sysselsetter ansatte med mer enn 25 års erfaring i bransjen, og benytter hovedsakelig norskproduserte moduler.

 

Leie av våre moduler bestemmer kunden selv. Alle våre moduler er av høy kvalitet, og som kunde kan du velge tidsperiode: kort, mellomlang eller lang sikt.

 

For at du som kunde skal kunne fokusere på egne oppgaver, er vi gjerne behjelpelige med å organisere drift av brakkeleirer. Vi tar også på oss alle søknader og løyver som kreves for oppføring av moduler.

 

 

produkter

Våre produkter kommer som ferdige moduler, men endelig plassering, utnyttelse og funksjon styres helt og holdent av behovet du som kunde har.

 

Vi fokuserer på å levere raskt, trygt og til avtalt pris.
Dette har vist seg å være en vinneroppskrift som gjenspeiles i gode tilbakemeldinger fra våre fornøyde kunder.

 

Vi kan vise til gode tilbakemeldinger fra våre svært kvalitetsbevisste kunder - både store, mellomstore og små. Vi er også stolte av å kunne vise frem.

 

Modulene fra Stord Innkvartering kan leveres med fasader i tre- eller plateutførelse.

 

 

Hvem er våre kunder?

Mange av våre kunder er mellomstore og store foretak innen bygg og anlegg, offentlige aktører og verfts- og offshorenæringen.

 

 

produksjon

All modulproduksjon foregår innendørs. Derfor forekommer ikke fuktskader, og modulene kan bygges parallelt med klargjøring av tomt.

 

Våre modulbygg har godt inneklima fra første stund, og miljøbelastningene under produksjonen er minimale. Modulene er SINTEF-sertifiserte og vi følger alle krav og forskrifter knyttet til oppføring, drift og vedlikehold.

 

Vil du vite mer?

Endre Sørstrømmen Daglig leder
+47 402 15 644
Leif Trygve Nilsen Arbeidende styreleder
+47 415 31 030